Comunicat de Premsa del Circuit de Barcelona-Catalunya

Pel Circuit de Barcelona-Catalunya han passat aquest cap de setmana més de 300 ciclistes, completant un cap de setmana amb múltiples vencedors.

Circuit de Barcelona-Catalunya (Montmeló).- El Circuit de Barcelona-Catalunya ha celebrat una edició més d’una prova que agrupa alguns dels ingredients més atractius per a qualsevol tipus de competició. Es tracta de la Mussara 24 Hores Bicircuit, la qual ha desplegat la seva màgia sobre l’asfalt. No només ha brindat màgia i emoció, sinó que la gran quantitat de participants ha deixat imatges úniques, amb un traçat envaït per les dues rodes i els pedals.

La gran festa del ciclisme va començar el dissabte a les 10 h, omplint la recta principal de bicicletes. A les 16 h veia la bandera de quadres la primera de les categories, amb doblet dels equips del Club Ciclista Lloret. Monopolitzant la primera i la segona posició van aconseguir un total de 48 i 46 voltes respectivament.

Amb l’arribada de la nit va arribar també el moment de conèixer als més avantatjats de la categoria de 12 h. L’equip Ettix va tenir l’honor de lluir la medalla d’or d’aquesta modalitat, aconseguint una còmoda victòria en el traçat mundialista.

Finalment, el plat fort del cap de setmana, els vencedors de les 24H. El diumenge al matí, l’equip Eastern Watts aconseguia la seva segona victòria consecutiva, revalidant el resultat de 2019. A més, el conjunt format per 8 components de tota Espanya va aconseguir també completar un total de 194 voltes, establint així el nou rècord de la prova.

Aquesta edició de la Mussara 24 Hores BiCircuit ha comptat amb algunes cares conegudes. És el cas, per exemple, de Javi Sancho, humorista i actor; o Marcel Zamora, un dels pesos pesants del triatló; així com l’esportista i entrenadora personal Miriam García. L’influencer José María López tampoc va faltar a la cita.

Més competicions de la mà de la Federació Catalana de Ciclisme
Al finalitzar les 24H, les competicions de la Federació Catalana de Ciclisme van prendre les regnes, amb una gran quantitat de vencedors com a resultat.

A la Copa Criterium, la categoria Èlit va ser dominada per Alex Ulloa (Proton Cycling Academy). Ricard de Miguel (Miami – Megabici Club Ciclista) va vèncer a Màster 30 i José Félix Talledo (LEFA Team Club Ciclista) va fer el mateix a Màster 40. D’altra banda, la Copa Catalana de Fèmines també es va posar a prova al Circuit. Emma Grant (Massi Tactic Women Team) va ser la vencedora de la categoria Júnior i Lucía García (Costa Brava Mediterranian) es va imposar entre les Cadet.