comunicat de premsa del Circuit de Barcelona-Catalunya

Els motors donen pas als pedals en un esdeveniment que també comptarà amb diverses competicions de la Federació Catalana de Ciclisme. La competició es desenvoluparà a porta tancada.

Circuit de Barcelona-Catalunya (Montmeló).- Si fa tot just uns dies el Circuit de Barcelona-Catalunya celebrava la 26a edició de les 24 Hores de Catalunya de Motociclisme, ara li passa el relleu a la Mussara 24 Hores BiCircuit. Això significa que el rugir dels motors dona pas als pedals, amb un cap de setmana que presenta un programa de luxe.

Els corredors que prenguin part en la cursa de resistència podran dur a terme les modalitats de 6 hores, 12 hores, o les 24 hores íntegres. Els equips duran a terme els seus relleus amb equips de 2, 4, 6 o 8 components en funció de la modalitat triada. Però, a més, la Federació Catalana de Ciclisme també exhibirà el talent dels esportistes amb la Copa Catalana Fèmines (Cadet/Júnior; Sub 23/Elit) i la Copa Critèrium Elit/Sub23 i Màsters 30/40.

Entre els participants es troba el còmic, presentador i guionista català Javi Sancho, que compartirà repte amb Miriam García i Daniel Fernández, tots dos vinculats al món de l’esport i coneguts a les xarxes socials. No estaran sols, i és que hi ha més de 280 ciclistes inscrits a la prova, dividits en una setantena d’equips. L’emoció està assegurada, amb un asfalt replet de corredors.

El dissabte 10 de juliol es donarà el tret de sortida de la Mussara 24 Hores BiCircuit. A les 16 h es produirà l’arribada de les 6 Hores, i a les 22 h la de la modalitat 12 Hores. El diumenge 11 de juliol a les 10 h es coneixeran els vencedors de les 24 Hores, després d’un dia sencer de rodatge. Mitja hora més tard s’iniciaran les competicions de la Federació Catalana de Ciclisme, que s’aniran succeint fins a les 13.45 h.

Competició, estratègia i companyonia seran claus en aquesta prova de ciclisme de resistència on els ciclistes rodaran en un escenari molt exigent, pel qual passen algunes de les millors competicions de motor del món.

Aquest cap de setmana, el Circuit de Barcelona-Catalunya no obrirà les seves portes al públic.