Christian Lundgaard no ha tingut problemes per aconseguir la seva primera victòria a la FIA Formula 4 Espanyola en la cursa 1 de Motorland Aragon. Smolyar i Happalainen completen el podi.

Amb Xavier Lloveres (FA Racing) sortint des de la pole position, la afició local somiava amb una victòria espanyola. Però el català, sortia malament cedint el liderat a Christian Lundgaard (MP Motorsport) que lideraria fins la bandera de quadres.

El segon lloc del podi era per Alexander Smolyar (SMP Racing) que aconseguia superar fàcilment al jove pilot del circuit de Catalunya. Lloveres també era superat per Tuomas Happalainen (SMP Racing) i Nikita Volegov (SMP Racing) -qui a la sortida es quedava aturat.

L’altre català, Guillem Pujeu (FA Racing) tot i realitzar una sortida decent, acabaria en sisena posició després de rodar tota la cursa defensant-se de Lukas Dunner (MP Motorsport) i Ivan Berets (Drivex School).

Novena ha estat la única noia a la categoria, Marta Garcia (MP Motorsport) que causava un accident a la segona volta en intentar superar alhora a Juuso Puhaka (SMP Racing) i Sami-Matti Trogen (SMP Racing). Tots dos pilots en rebre l’impacte van abandonar igual que Javier Cobian (Drivex School) que es va trobar el accident de cop.

James Caouette (Drivex School) completa la zona de punts, en la seva primera cursa al continent europeu.

Resultats:

Pos Driver TEAM Gap
1 CHRISTIAN LUNGAARD DNK MP MOTORSPORT 28:25.709
2 ALEXANDER SMOLYAR RUS SMP RACING 3.715
3 TUOMAS HAPPALAINEN FIN SMP RACING 4.582
4 NIKITA VOLEGOV RUS SMP RACING 11.925
5 XAVIER LLOVERAS ESP FA RACING 14.032
6 GUILLEM PUJEU ESP FA RACING 18.448
7 LUKAS DUNNER AUT MP MOTORSPORT 18.755
8 IVAN BERETS RUS DRIVEX SCHOOL 19.809
9 MARTA GARCIA ESP MP MOTORSPORT 23.365
10 JAKES CAOUETTE CAN DRIVEX SCHOOL 42.127
JUUSO PUHAKKA FIN SMP RACING Not Classified
JAVIER COBIAN ESP DRIVEX SCHOOL Not Classified
SAMI-MATTI TROGEN FIN SMP RACING Not Classified
BENT VISCAAL NLD MP MOTORSPORT Not Classified