Charles Leclerc ha dominat fermament una cursa complicada al circuit urbà de Baku. Nyck de Vries i Nicholas Latifi han completat el podi.

Leclerc feia una bona sortida i mantenia la primera posició sense problema, mentre Matsushita baixava de la segona a la cinquena posició. Cecotto es quedava clavat a la sortida i tornava a arrencar des del box, però en sortir amb pneumàtics freds i el cotxee carregat de benzina xocava contra el mur del primer revolt i provocava un Safety Car.

De Vries superava Latifi a la ressortida per la segona posició, mentre Fuoco baixava de la 4a a la 7a. Fuoco li tornava l’avançament a Canamasas i recuperava la 6a posició. Unas vueltas más tarde, Markelov passava Matsushita i se situava a les portes del podi. Mentrestant, els primers pilots entraven a boxes, entre ells Fuoco i Canamasas. El català avançava l’italià, que perdia el punt de referència de frenada i s’emportava el seu rival per davant, tot i que Canamasas podia continuar a pista malgrat els danys a l’aleró del darrera.

Jeffri es passava de frenada al primer revolt i acabava contra les proteccions uns revolts més tard, obrint un període de cotxe de seguretat virtual. Just després, Délétraz també perdia el control del cotxe i acabava contra el mur, portant aquesta vegada el Safety Car a pista. Després de la ressortida, Matsushita s’anava llarg al primer revolt quan rodava 5è i baixava fins les últimes posicions.

Canamasas estava rodant en zona de punts quan el seu cotxe s’anava recte a una escapatòria. Just després, Gelael xocava a l’estret revolt 8 i causava un tap que bloquejava el pas. Direcció de cursa decidia doncs parar la cursa amb una bandera vermella.

Leclerc s’emportava així la victòria i augmentava encara més el seu avantatge al campionat. De Vries i Latifi completaven el podi. La zona de punts la completaven Rowland, Markelov, Nato, King, Boschung, Canamasas i Sirotkin.