Formularapida.net, el reconegut mitjà català que ofereix una cobertura completa del món del motor, col·laborarà amb Ona Codinenca

A partir d’ara, el podcast “L’Últim Revolt” de Formularapida.net s’integrarà a la programació d’Ona Codinenca, portant als oients una mirada apassionada sobre l’actualitat setmanal del món del motor català i internacional, així com l’última informació de les grans categories com la Fórmula 1 i MotoGP.

“L’Últim Revolt” és el podcast definitiu per als amants del motor. A través de converses apassionades i anàlisis acurades, ofereix una finestra única sobre el món del motor a nivell local i internacional. Aquesta col·laboració emocionant permetrà als oients d’Ona Codinenca, escoltar l'”L’Últim Revolt” cada dimarts a les 23h a través d’Ona Codinenca.

FormulaRapida.net, és un mitjà de comunicació català compromès amb la cobertura exhaustiva del món del motor en català. El podcast es continuarà oferint en la seva transmissió en directe a través del seu canal de YouTube els dimarts de 19:30 a 20:30. Aquesta col·laboració dual proporciona als oients dues maneres emocionants d’immersir-se en el món del motor.

El CEO de Formula Rapida Network, empresa mare de “L’Últim Revolt”, està emocionat per aquesta nova oportunitat. “Estem encantats de portar “L’Últim Revolt” a Ona Codinenca i de compartir la nostra passió pel motor amb la comunitat de codinenca. Aquesta col·laboració és un somni fet realitat per a nosaltres”, va afirmar Arnau Viñals.

Ona Codinenca, com a emissora local gestionada per voluntariat, ha crescut de manera constant al llarg dels deu anys de la seva existència. Amb una mitjana de tres hores de programació pròpia diària i més d’una vintena de programes de producció pròpia, és un exemple viu de l’èxit de l’enginyeria comunitària i l’apoderament local.

No us perdeu l’estrena de “L’Últim Revolt” a Ona Codinenca el proper dimarts 20 de Setembre a les 11 de la nit. Si preferiu seguir la transmissió en directe, podeu continuar fent-ho a través del canal de YouTube de Formularapida.net el mateix dimarts de 19:30 a 20:30. Aquesta col·laboració promet oferir als oients una experiència única i apassionada en el món del motor.