Sam Lowes ha aconseguit una victòria “fàcil” sobre les Marc VDS de Alex Márquez i Franco Morbidelli en el traçat aragonès de Motorland Aragón. El britànic talla distàncies en el campionat, igual que Rins que ja és a 1 punt de Zarco.

En la sortida Alex Márquez intentava agafar la primera posició i ho aconseguia. Lowes, que sortia des de la pole baixava fins la tercera però de seguida assolia atrapar al català i superar-lo en el “sacacorchos” per escapar-se i guanyar la cursa.

Al darrere el campió de Moto3 de fa dues temporades intentava mantenir el ritme però no podia aguantar-lo. Això facilitava les coses a Thomas Luthi que s’apropava al de Cervera, juntament amb Franco Morbidelli, que acabaria superant el suís.

Tot i la pressió Márquez aconseguia acabar segon per davant de Morbidelli en el seu primer podi a la categoria Inter-mitja. Luthi acabava quart.

Darrere dels europeus Takaaki Nakagami que no havia pogut aguantar l’escapada de Luthi i Morbidelli, finalitzava en un cinquè lloc solitari. Alex Rins aconseguia el sisè lloc després d’una lluita tu a tu amb Lorenzo Baldassarri.

Johan Zarco només assolia el vuitè lloc després d’un inici de cursa desastrós on s’ha posat nerviós i no ha aguantat el ritme. Tot i això el campió del món superava a final de cursa a Corsi i Folger per mantenir el liderat del campionat de pilots per 1 punt sobre Rins, Lowes puja al tercer lloc a 40 punts.

Resultats:

1 Lowes 2 Márquez 3 Morbidelli 4 Luthi 5 Nakagami 6 Rins 7 Baldassari 8 Zarco 9 Corsi 10 Folger 11 Simeon 12 Pasini 13 Cortese 14 Syahrin 15 Shrotter