Mortara es torna a imposar a Budapest. Aquesta vegada, s’ha emportat la Pole per a la segona cursa. Ekström i Wittmann no li han pogut millorar el temps i sortiran segon i tercer, respectivament.

 

La sessió classificatòria per a la segona cursa a Budapest començava amb els Mercedes sortint a pista els primers i Auer marcant el temps de referència. El líder del campionat, Marco Wittmann, no va sortir del box fins passats els 4 primers minuts, i Mortara i Ekström ho van fer al minut següent.

En quant els Audi van entrar a pista, es van tornar a imposar amb els seus aclaparadors ritmes. A falta de 13 minuts per acabar, lideraven el Top3 amb Green, Tambay i Ekström.

Amb poc més de 10 minuts per al final, Green encapçalava els temps, però els 5 cotxes següents eren BMW: Wittmann, Martin, Blomqvist, Farfus i Glock. Però a la poca estona, Ekström es colava entre Blomqvist i Farfus.

Si parlem de Mercedes, el primer classificat era Wickens a la onzena posició passat ja l’equador de la sessió.

Després d’uns minuts sense acció en pista, els pilots tornaven a sortir a rodar per fer i als seus últims cronos.

Amb menys d’un minut per acabar, Wittmann es posava al capdavant, Ekström li prenia la Pole provisional a l’alemany i Mortara feia el mateix amb el suec. Molina escalava fins a la cinquena posició.

Cronòmetre a zero i ningú aconseguia treure-li la primera posició a Mortara, qui tenia un 1:34.984. Ekström sortirà segon i Wittmann, a qui li han manat a boxes per guardar gasolina, tercer. El Top10 el completen Green, Molina, Martin, Blomqvist, Wickens, Müller i Tambay.