Sébastien Loeb ha estat l’escollit per ocupar la quarta unitat de Peugeot en el pròxim Dakar 2016, en el qual debutarà després d’obtenir nou títols del WRC i estar disputant el WTCC amb Citroën actualment. El francès estarà acompanyat pel ‘Dream Team’ format per Carlos Sainz, Cyril Despres i Stéphane Peterhansel.


Sébastien Loeb podrà gaudir d’una nova experiència a la seva vida esportiva. Després d’arrasar per complet al WRC, el pilot francès va abandonar la competició de tota la vida per passar-se als circuits al WTCC, al costat de la marca que l’ha acompanyat fins aleshores, Citroën. Després de passar aquests últims tres anys allà, va anar més enllà i tal com s’ha anunciat, Loeb participarà en el Dakar 2016.

El pilot de 42 anys correrà una de les proves més dures del món i, ho farà, al costat de la marca Peugeot, que li oferirà la quarta unitat del 2008 DKR. La marca francesa tindrà un autèntic ‘Dream Team’ a les seves files, tal i com s’han batejat ells mateixos. La formació estarà composta per Carlos Sainz, Cyril Despres, Stéphane Peterhansel i el mateix Sébastien Loeb.

Ara només falta que el 2008 DKR funcioni bé després de debutar l’any passat i pugui donar-li l’oportunitat a aquestes llegendes de l’automobilisme contra els Toyota i sobretot contra els Mini de Nani Roma, Nasser Al-Attiyah i Mikko Hirvonen, l’últim company de Loeb al WRC.

Loeb ja va provar el que serà el seu pròxim monstre al gener, ho va fer al Marroc durant un test el passat estiu, on va sortir satisfet: “Quan vaig provar el Peugeot 2008 DKR al juny, immediatament em va impressionar i, per descomptat, ha canviat molt des d’aleshores”, i va continuar el francès:

“També he estat acostumat a unes notes molt detallades, en els raids has de trobar les pistes i improvisar el teu recorregut. I a més, serà la primera vegada que competeixi amb un cotxe amb motor dièsel. Així que tinc molt per aprendre, però tinc ganes de saber més. El Dakar és una cosa que m’atrau, és una gran aventura. El Ral·li del Marroc em donarà una idea molt interessant del que són els raids, de manera que aquesta és una oportunitat fantàstica per aprendre, sobretot al costat d’aquests companys tan exitòsos”.