Marc Márquez ha estat operat i viatjarà al Japó amb la intenció de participar en el pròxim Gran Premi.


El vigent campió del món de MotoGP, Marc Márquez (Repsol Honda Team), ha estat intervingut amb èxit aquest matí pel Dr. Xavier Mir, cap de la Unitat de Patologia de Mà i Extremitat superior de l’Hospital Universitari Quirón Dexeus, després de patir una fractura del cinquè metacarpià de la mà esquerra mentre practicava bicicleta de muntanya al costat del seu germà Àlex Márquez a Cervera, Lleida.

Márquez ja va haver de passar pel quiròfan aquesta temporada a causa d’una fractura al dit petit de la mà esquerra que es va produir practicant dirt track abans del Gran Premi d’Espanya.

El pilot espanyol viatja al Japó amb la intenció de participar en el Gran Premi Motul de Japó del pròxim 11 d’octubre.

Doctor Xavier Mir: «Hem intervingut a Marc Márquez d’una fractura espiroidea llarga del cinquè metacarpià de la mà esquerra. La cirurgia ha consistit en una reducció i fixació interna mitjançant uns cargols a compressió i una placa de neutralització de titani de sis forats. Posteriorment s’han tancat les parts toves i s’ha col·locat un embenat protector amb una fixació al dit contigu -una sindactilia-. Romandrà ingressat durant 24 hores, iniciant a les 48 hores la rehabilitació funcional».