Liam Sanjuan i Jordi Galera han guanyat la quarta prova puntuable del Trofeu Català de Resistència Terra a Torrelles de Llobregat

El diumenge passat va tenir lloc la celebració de la quarta prova del Trofeu Català de Resistència Terra a Torrelles de Llobregat, amb la participació de 54 equips distribuïts en quatre categories: RS Júnior, RS Sènior, Màster 40 i Màster 50.

Les condicions climàtiques van ser una mica inestables al llarg de la prova, tot i que al final només va ploure mínimament a la recta principal. La prova, d’una durada de tres hores, es va poder realitzar correctament.

En quant als resultats, l’equip format per Liam Sanjuan i Jordi Galera, amb el dorsal número nou, va destacar a la categoria RS Júnior, arribant a fer una volta més que la dupla formada per José Manuel Pellicer i Alfredo Pellicer. El tercer lloc va ser per a Guillem Sucarrats i Nil Rojas.

A la categoria RS Sènior, Sergi Muñoz i Albert Muñoz es van imposar a la resta de participants, realitzant un total de 29 voltes. Marc Robert i Ivan Pueyo van aconseguir acabar segons. El podi el va completar l’equip format per Èric Garcia i Martin Ribes.

Copyright: Federació Catalana de Motociclisme

La categoria Màster 40 va ser molt competitiva, amb Manuel Mora i David Martínez al capdavant amb 27 voltes. Joan Carles Guillen i Agustí Martínez van finalitzar en segona posició, seguits de Marc Calvet i Jesús Serra.

A la categoria Màster 50, David Gómez i Xavier Castey van obtenir la primera posició amb 27 voltes completades. Xavi Padrós i Joan Tomàs, amb 26 voltes, van creuar la línia d’arribada segons, i Carlos López i Carlos Marset, amb 25 voltes, van tancar les posicions de podi.

La cinquena prova del Trofeu Català de Resistència Terra tindrà lloc el 4 de maig a La Floresta, amb 12 hores de duració.