L’anterior cap de setmana es van disputar una gran varietat de competicions dintre del motociclisme català

El motociclisme català va estar molt actiu el passat cap de setmana amb competicions com el Trofeu Català de Resistència Terra (3 Hores de Resistència de Moià) i la Lliga Catalana Interprovincial de MX al circuit d’Amposta.

Trofeu Català de Resistència Terra

Les 3 Hores de Resistència a Moià es van iniciar amb els entrenaments cronometrats, on els germans Conesa, Sergi i Pau, van aconseguir la volta més ràpida amb pràcticament mig segon de diferència amb els segons classificats, Nahuel Santamaria i Aniol Molas.

La tercera posició de la graella va ser per la parella formada per Arnau Llado i Lluc Jubany, seguits per Andreu Millán i Marçal Andreu.

A la cursa, Santamaria i Molas es van emportar la victòria. Llado i Jubany van ocupar el segon lloc del podi i, finalment, els germans Conesa el van completar, havent perdut dues posicions durant el transcurs de la cursa.

José Manuel Morales i Judith Carbonell van començar la cursa des de la novena posició, tot i que en van perdre moltes, i van creuar la línia d’arribada fora dels 20 millors. Aleix Mas i Isac Codony també partien des d’una bona posició. No obstant això, es van veure superats per alguns rivals, acabant divuitens.

Daniel Baena i David Arguiles van fer una gran actuació, guanyant un total de cinc places per acabar la cursa en setè lloc. Per la seva part, Xavi Padrós i Leandre Casas també van aconseguir avançar algunes posicions, acabant dintre dels 10 primers.

Lliga Catalana Interprovincial de MX

Respecte a la Lliga Catalana Interprovincial de MX, els resultats del cap de setmana van mostrar una activitat plena d’emocions. Les categories Cadet, Juvenil, MX65 i MX50 van comptar amb una participació impressionant d’uns 80 competidors aproximadament.

En la categoria MX85 Cadet, Jordi Vilarnau va brillar, guanyant amb una actuació formidable. Vilarnau va obtenir el primer lloc del podi després de dues mànegues molt lluitades amb Nil Pérez, el segon classificat. Èric Rubio van completar l’útima plaça del podi.

La categoria MX85 Juvenil va veure el domini indiscutible de Pau Sabaté, que va liderar les dues mànegues disputades. Sabaté va pujar a la part més alta del podi, amb Roc Gómez i Vincent Carbonell quedant segon i tercer respectivament.

En MX65-A, Magaziienko va aconseguir una victòria ajustada sobre Pol Batlles. Malgrat la gran rivalitat que hi va haver, Magaziienko va aconseguir emportar-se la victòria. Batlles va ser segon i Marc Garcia tercer.

A MX65 B, Eleu Jose va realitzar una bona actuació, dominant les dues mànegues disputades. Raül Serrano i Òscar Martínez el van acompanyar en el podi.

A la categoria MX50, va destacar l’actuació d’Arik Lázaro, liderant les dues mànegues. Enzo Outon va ser segon i Jordi Martínez tercer.

Dins de la Lliga Interprovincial de Motocròs de grans, destaquen els triomfs de Gorka Gardoy en la categoria MX Júnior i José Luís Daudén en MX Sènior. Altres pilots destacats van ser Carlos Torres i Juan Manuel Cuenca a MX+35, Pere Mas a MX+45 i Joan Torrente a MX+55.

A la categoria Aficionats, Dani Subirats va obtenir la primera posició tot i no guanyar en cap de les dues mànigues. Abel Vidal i Adrià Bartes van tancar el podi.