Lewis Hamilton creu que serà un “atleta diferent” la propera temporada de F1 després del canvi de normativa respecte al pes del pilot. Amb les noves regles, els pilots podran ser una mica més pesats i aquest canvi és del grat de l’anglès.

La temporada que ve, la Fórmula 1 establirà com a pes mínim del pilot en uns 80Kg. Aquesta mesura canvia en relació a les anteriors campanyes en què el pes del pilot s’unia al de l’monoplaça i es feia un càlcul conjunt. Aquesta nova reglamentació reduirà el desavantatge per als pilots més alts i corpulents que ara han de seguir una dieta molt més agressiva per seguir sent competitius i no portar més plom del necessari.

Lewis Hamilton va canviar la seva dieta l’any passat i va comentar que els seus quatre títols mundials són, en part, gràcies a aquesta dieta i preparació física. Tot i així, l’anglès està d’acord amb l’augment de pes perquè així tindrà la possibilitat de posar-se més fort sense por a guanyar pes. Lewis Hamilton comenta que està content de poder canviar el seu programa d’entrenament: “Hauria de ser un atleta diferent l’any que, estic feliç per això”.

Tot i estar feliç pel canvi, el de Mercedes comenta que no veu un canvi radical en el seu estil d’alimentació: “No crec que el meu estil d’alimentació saludable canviï massa, generalment m’agrada menjar bé”, afegia.

“La norma està canviant, crec que és una bona indicació. Estic content de poder menjar i incrementar la massa. Podré estar una mica més fornit el proper any”.

Lewis Hamilton també ha volgut demostrar que hi ha persones de tota mena i que per molt en forma que pugui estar, ell també té inseguretats: “A vegades em llevo i tinc també inseguretats. Sí, tinc tauleta, però no al nivell del que m’agradaria”.

“Evidentment hi ha coses de mi que no m’agraden i les quals em creen inseguretats, només crec que cada persona en aquest món té alguna inseguretat en relació a la seva figura. Fins i tot la gent que està a les xarxes socials i semblen perfectes”, finalitzava Lewis Hamilton.

Amb aquest canvi de normativa, també veurem com Marcus Ericsson no haurà de deixar de beure aigua en un GP per no generar pes extra al seu monoplaça.