Felipe Drugovich disputarà la primera sessió d’entrenaments lliures del Gran Premi d’Itàlia 2023 de Fórmula 1 aquest divendres

Aston Martin complirà amb la primera de les dues sessions d’entrenaments lliures anuals en les quals els equips estan obligats a alinear a un pilot jove. Divendres vinent, en el Gran Premi d’Itàlia, Felipe Drugovich es posarà al volant de l’AMR23.

Drugovich substituirà a Lance Stroll, el lloc del qual ja va ocupar durant els tests de pretemporada quan el canadenc es va lesionar les dues mans en una caiguda quan muntava amb bicicleta a Espanya. El brasiler, que també va disputar el test de final de temporada l’any 2022 a Abu Dhabi amb l’equip, sumarà així més quilòmetres amb un monoplaça actual.

Copyright: Aston Martin Aramco Cognizant F1 Team

No és cap sorpresa, ja que des del primer moment s’esperava que fos Drugovich l’encarregat de completar aquestes dues sessions, però faltava l’anunci oficial. Finalment, la primera serà a l’Autòdrom de Monza, i la segona serà més tard, segurament substituint a Fernando Alonso en un cap de setmana que no sigui a l’sprint.

A més a més, des del mes de març, el pilot brasiler forma part d’un programa que permet realitzar tests amb monoplaces amb almenys dos anys d’antiguitat. Drugovich ha conduït a Silverstone, a Barcelona i al Red Bull Ring durant aquests mesos.