Ahir al vespre es va presentar a l’Ateneu Aliança de Lliçà d’Amunt, la XXXVI edició de les 24 Hores Internacionals de Resistència en Ciclomotors de la Vall del Tenes- Gran Premi Terranova CNC, que se celebrarà a aquesta població del Vallès, els pròxims 4, 5 i 6 de setembre.


La prova està oberta a motocicletes amb un cubicatge no superior als 50cc, amb un 2% de tolerància i els equips només disposaran, d’una moto per a competir, i quatre pilots, que en cap cas, podran pilotar més de dues hores seguides, ni fer més de 2/3 de la prova.

El president del Grup 24 Hores, Francesc Padró, organitzadors de la cursa, ha donat els detalls de la prova i les novetats d’aquesta edició que comptarà amb dues noves categories: la PromoDerbi, reservada per a Derbis Variant que estiguin sota el reglament particular de la Copa Variant 2015 i la divisió de la ja existent PromoCup 2T en dos, la
primera per a ciclomotors de marxes amb motor de ciclomotor i preparació lliure, i la segona per a les que tinguin tant motor com xassís de ciclomotor.

Aquestes noves categories se sumen a les ja existents, el Grup 2 per a motocicletes automàtiques de 50 cc, refrigerades per aire, el Grup 3 per a les refrigerades per aigua; i la Green Cup, reservada per a motocicletes elèctriques. Segons ha explicat Francesc Padró,

l’ampliació de categories respon a la nostra voluntat d’obrir la prova al màxim de participants possibles, facilitant amb aquestes noves categories, la inscripció d’equips més modestos i pilots menys experimentats“. Pel que fa a les expectatives de participació, el president del Grup 24 Hores ha assegurat que són altes.