L’esdeveniment compta amb una oferta d’entrades que inclou experiències com l’accés al pàdoc o a la graella de sortida. A més, els assistents podran gaudir d’una Fan Zone amb activitats per a totes les edats

Les 24 Hores de Barcelona d’Automobilisme-Trofeu Fermí Vélez ja són aquí. Aquest cap de setmana, la prova de resistència omplirà de màgia cada racó del Circuit de Barcelona-Catalunya, amb una pista carregada d’espectaculars i úniques unitats de competició i un pàdoc transformat per a l’ocasió.

La prova adscrita al calendari del certamen internacional 24H Series compta amb diferents tipus d’entrades, tot i que sempre mantenint el format d’abonament de dos dies (dissabte i diumenge). El primer tipus és el que, a més de l’accés general (a qualsevol de les tribunes obertes), inclou l’accés al pàdoc. Aquesta modalitat té un preu de 10 €, més despeses de gestió.

Copyright: Circuit de Barcelona-Catalunya

El segon tipus d’entrada és l’abonament d’accés general, pàdoc i Grid Walk. A l’entrada anterior, per tant, se li suma l’accés a la graella de sortida de les 24 Hores d’Automobilisme, poc abans del seu inici el dissabte a les 12 del migdia. Aquesta entrada es pot adquirir per només 15 €, més despeses de gestió.

A més de gaudir de les 24 Hores d’Automobilisme-Trofeu Fermí Vélez, els aficionats podran contemplar també sobre l’asfalt dos certàmens més, l’Alpine Elf Europa Cup i la Porsche Sprint Challenge. Deixant a un costat el que succeeixi a la pista, fora d’ella també hi haurà molta diversió.

Al pàdoc s’instal·larà una Fan Zone, amb propostes per a tots els públics i edats. Aquesta ubicació tan singular farà que els assistents gaudeixin com mai, a pocs metres de tots els boxs dels equips i molt a prop de tota l’activitat esportiva. Per als més petits hi haurà inflables i un circuit de cotxes a pedals; mentre que els més grans comptaran amb simuladors, un joc de reflexos i agilitat i fins i tot un escenari amb algunes actuacions. El dissabte de 20 a 22h, el grup Rock Noise actuarà al Circuit.