Campos Racing ha anunciat que Leonardo Pulcini disputarà la seva segona temporada a la GP3 Series amb ells. L’italià s’uneix a l’equip espanyol després d’una temporada en la categoria en la que va pilotar per Arden International.


Campos Racing, l’equip liderat per l’expilot de F1 Adrián Campos ha anunciat el segon pilot que formarà la seva alineació en la pròxima temporada de la GP3 Series. Es tracta de l’italià Leonardo Pulcini, que canvia Arden per l’escuderia espanyola després de completar la seva temporada de debut a 14ª posició.

El debut de Pulcini en la categoria amb Arden va anar de més a menys. El jove pilot romà va sorprendre en pujar al podi en la primera cursa de la temporada a Montmeló, en la qual va ser segon. Després d’aquest gran resultat, Pulcini només va poder puntuar en una cursa més, la segona d’Hongria, en la que va marcar la volta ràpida. La seva temporada va acabar, per tant, amb 20 punts que li van permetre acabar el campionat en el 14è lloc.

Abans d’arribar a la categoria, Pulcini havia disputat la F4 Italiana l’any 2014 i la EuroFormula Open els dos anys següents. Els resultats obtinguts en el seu segon any a la categoria espanyola, en què es va alçar amb el títol de campió, van permetre-li fer el salt a la GP3. A finals de 2017, l’italià ja va tenir l’oportunitat de pujar al Campos als tests que es van disputar a Abu Dhabi.

“Estic molt content i orgullós de tornar a córrer amb Campos.” Comenta Pulcini. “És un equip molt important per a mi, on he après tot i ja he guanyat amb ells. Per a mi és com una segona família. I sé que totes les persones que hi ha em poden ajudar. Tinc tot a la meva disposició i aquest serà l’any decisiu i crec que amb Campos Racing podem lluitar per guanyar. Hem fet tests a Abu Dhabi junts i el cotxe que tenia era realment bo. El mètode de treball és el que em dóna confiança. Per això em sento molt bé i anem a començar la temporada al màxim.”

La temporada 2018 de la GP3 Series començarà el 12 de maig al Circuit de Barcelona-Catalunya’.