Jack Aitken ha estat el més ràpid en els primers entrenaments lliures de la història de la GP3 a Sepang, Malàisia. Kevin Jörg i Nyck de Vries el segueixen.

La GP3 afronta aquest cap de setmana amb novetats a part de la del circuit. Recordar que Alessio Lorandi debuta a la GP3 amb Jenzer, mentre Ralph Boschung no participarà en aquesta ronda amb Koiranen GP per culpa de problemes econòmics.

Kevin Jörg (Dams) era el primer en trepitjar la pista, i el per tant el primer en notar com es comporten els pneumàtics Pirelli en aquesta pista. Una pista només coneguda per Akash Nandy (Jenzer Motorsport).

El company de Jörg, Jake Hughes començava marcant els millors temps abans de que els ART milloressin els temps del seu equip compatriota. Fins i tot Jake Dennis (Arden Internacional) es ficava en els primers llocs.

Amb els temps millorant contínuament, Jack Aitken (Arden International) marcava el millor temps seguit de Jörg, Nyck de Vries, Jake Dennis, Santino Ferrucci, Arjun Maini, Alexander Albon, Charles Leclerc i Akash Nandy.