Charles Leclerc ha estat el més ràpid durant la sessió d’entrenaments lliures de la GP3 Series al circuit austríac de Spielberg. Nyck De Vries i Steijn Schothorst completen el top3.

La sessió s’iniciaria amb un impacte contra el mur al revolt 1 per part de Guilano Alesi (Trident), qui s’havia col·locat en segona posició, just per davant de Matt Parry (Koiranen GP) i just per darrere de Sandy Stuvik (Trident).

Aquest accident va causar una bandera vermella que es va prolongar molta estona, deixant només 20 minuts per rodar als pilots.

Amb la bandera verda els Trident seguien amb bon ritme amb Antonio Fuoco situant-se en segona posició, abans de que els ART Grand Prix marquessin els tres primers llocs amb Charles Leclerc, Nyck de Vries i Alexander Albon.

Els pilots seguirien millorant i el Campos Racing de Steijn Schothorst aconseguia situar-se en el tercer lloc final, just per darrere de Leclerc i De Vries.

Tanca el top10, Oscar Tunjo (Jenzer Motorsport), Richard Gonda (Jenzer Motorsport), Matt Parry, Nirei Fukuzumi (ART Grand Prix), Akash Nandy (Jenzer Motorsport), Alex Palou (Campos Racing) i Santino Ferrucci (Dams).