Sergey Sirotkin ha aconseguit la pole position i els seus respectius quatre punts, per a la primera cursa de la GP2 Series al circuit de Spielberg, Àustria. El rus ha superat en 6 mil·lèsimes al Prema de Giovinazzi, mentre que Gasly ha estat tercer.

Primers minuts de sessió marcats pel ritme que imposaven els francesos Norman Nato (Racing Engineering) i Pierre Gasly (Prema Racing). El de Prema es situava com a líder de la sessió amb la pole provisional, transcorreguts 10 minuts de sessió.

Amb això, Gasly liderava amb un 1:13.975 seguit de Sergey Sirotkin (ART Grand Prix) i Antonio Giovinazzi (Prema Racing). En una sessió on les sortides de pista al revolt 7 eren del més habitual.

La majoria de pilots ha sofert una degradació per sobre del normal degut a les altes temperatures d’aquesta tarda, i això ha causat que tots els pilots estiguessin durant 10 minuts al box, per sortir a fer l’última tanda en els darrers minuts.

Uns últims minuts on el trànsit seria el gran problema per tal de millorar els temps. Tot i això, Sirotkin i Gasly assolien millorar els seus temps amb el jove de Red Bull en primer lloc.

Però Sirotkin seguiria millorant i sense problemes de trànsit, aconseguint el primer lloc a falta de 2 minuts amb un 1:13.663, essent 6 mil·lèsimes més ràpid que Giovinazzi.

Al final de sessió, una bandera groga causada per Jimmy Eriksson (Arden International). la no millora dels temps i amb la pole position de Sergey Sirotkin seguit de Givoinazzi, Gasly, Ghiotto (Trident), Markelov (Russian Time), Marciello (Russian Time), Rowland (MP Motorsport), Lynn (Dams), Nato (Racing Engineering)i Evans (Pertamina Campos Racing).

La sessió no s’acaba aquí, ja que els comissaris han obert una investigació a Nicholas Latifi (Dams) per bloquejar a Gasly quan rodava més ràpid que ell.