Leclerc s’emporta una Pole força ajustada al circuit de Monza. A la primera línia de la graella, l’acompanyarà Jake Dennis.

 

A la sessió de classificació d’aquest matí, Boschung, Parry i Alesi començaven sortint els primers, seguits de la resta de la graella, exceptuant Isaakyan, que va esperar més temps al box.

Després dels 10 primers minuts, De Vries es posa al capdavant amb un 1:39.139, un temps poc significatiu ja que Hughes ahir va rodar en trenta-vuits.

A 15 minuts pel final de la màniga, qui encapçalava la taula era Dennis, i per darrere tenia a De Vries, Aitken, Hughes i Alesi.

Després de parar a boxes a posar gomes noves, els pilots tornaven a sortir a pista per registrar els seus últims temps i saber qui s’emportava la Pole definitiva. A 3 minuts pel final, Aitken tenia el millor temps (1:38.729) i els comissaris van treure la bandera vermella, ja que Alesi s’havia quedat parat a la pista, però la sessió es va reiniciar ràpidament. Alhora, s’estava investigant a Maini i a Janosz per causar una col·lisió.

Amb la bandera a quadres, Leclerc registrava el millor temps i s’emortava la Pole amb un temps d’1:38.546. Per darrere, a gairebé 2 dècimes, es troben Jake Dennis i Jack Aitken. Tancant el Top10 estan Albon, Hughes, Jörg, Fukuzumi, Fuoco, De Vries i Boschung.

Tot i així, Hughes i Boschung hauran de sortir més enrere ja que tenen 3 posicions de sanció cadascú.