Després de la classificació de GP2, començava la sessió d’entrenaments lliures de la GP3, amb Jörg, Ferrucci i Dennis sent els encarregats d’obrir la pista. La temperatura ambient era de 30 graus centígrads i la de la pista era de 37.

Quan havien passat 5 minuts, ja apareixia el primer VSC, el qual només ha durat 1 minut aproximadament.

Després dels 15 primers minuts, les posicions ja es movien poc. Aitken s’havia adjudicat el millor temps fins al moment sent l’únic a baixar de l’1:41.000, ja que ell havia rodat en 1:40.935 i Dennis, que marcava el segon millor temps, tenia un 1:41.102. Albon ocupava la tercera posició, Fukuzumi la quarta i De Vries la cinquena.

Amb 20 minuts encara per acabar, Fuoco es posava al capdavant, centèssimes més ràpid que Aitken, però Fukuzumi de seguida responia baixant 2 dècimes el temps del italià de Trident. Per darrere, Leclerc havia aconseguit escalar des de la vuitena fins a la cinquena posició, quedant-se just per darrere de Dennis. Al cap de 10 minuts, Dennis pujava fins la segona posició, a una dècima de Fukuzumi.

El japonès, inconforme amb el seu temps, millora el crono per posar encara més difícil que els altres pilots el puguin superar, però Leclerc li pren la primera posició amb un 1:39.337. En els últims 4 minuts, Fukuzumi recupera el millor temps batent el crono de Leclerc per només 2 mil·lèsimes. Al cap d’un minut, Hughes apareix amb un 1:38.936 i es posa en primera posició sent l’únic a baixar de l’1:39.000, a 3 minuts del final.

D’altra banda, Parry aconsegueix ficar-se en el Top10 per primera vegada en la sessió, de la mateixa manera que Alex Palou, però Jörg millora el seu temps per posar-se sisè i desbanca el pilot català a l’onzena posició, encara que aviat recuperaria el desè lloc.

Bandera a quadres i el millor temps se l’emporta Hughes. Fuoco escala fins a la segona posició però sense arribar a baixar de l’1:39.000, amb Fukuzumi, Leclerc i Stuvik per darrere. Tancant el Top10 trobem a Jörg, Alesi, Parry, Boschung i Palou.