Charles Leclerc no sembla disposat a posar fi al seu espectacular rendiment en classificació i s’ha portat, davant Sette Camara i Fuoco, la seva cinquena Pole consecutiva.

La sessió va arrencar amb tots els pilots amb pressa per marcar un bon temps, ja que el cel estava ennuvolat i en qualsevol moment podia arribar la pluja. Abans de començar, el Prema de Charles Leclerc es va calar i el monegasc va haver de ser l’últim a sortir a pista.

Els primers registres van rodar al voltant del 1:15, però no es va trigar a baixar al 1:14. La primera volta de Leclerc va ser un 1:13.998. Aquest registre li va servir al líder del campionat per mantenir-se al capdavant de la taula durant la primera meitat de la sessió, seguit de Sergio Sette Camara i Antonio Fuoco. Norman Nato va avançar per l’exterior a Artem Markelov per l’exterior al revolt 8 en una acció que podria ser penalitzada.

Els pilots no van tornar a intentar baixar els temps fins els últims 6 minuts. Alex Albon es va posar al capdavant per una mica menys d’una dècima, però Sette Camara va tornar a posar-se primer. No obstant això, tampoc li duraria el liderat al brasiler, doncs Leclerc va marcar un espectacular 1: 13.396 que el va fer tornar al capdavant.

El registre del monegasc semblava insuperable, però una sortida de pista de Sette Camara va impedir que ningú pogués tan sols intentar-ho. De manera que Leclerc es va assegurar la cinquena Pole de l’any en cinc rondes i suma 4 punts més per al campionat. Després d’ell, a 3 dècimes, ha qualificat un Sette Camara que s’està mostrant molt fort en aquesta pista. Fuoco i Albon completen la segona fila.

La primera cursa de F2 del cap de setmana a Àustria serà demà dissabte a les 15:30 hora local.