Charles Leclerc ha aconseguit la pole position per a la cursa 1 de la FIA Formula 2 a Monte Carlo. El monegasc tot i això esta sota investigació. Alexander Albon i Oliver Rowland l’acompanyaran al costat de la graella de sortida.

La classificació de FIA Formula 2 a Monte Carlo al ser un circuit urbà s’ha dividit la sessió en dos grups. Els grups han estat dividits entre els pilots amb cotxes amb dorsal senar i un altre amb els dorsals parells.

En el primer grup veiem com el local Charles Leclerc (Prema Racing) aconseguia el millor temps amb un 1:19.309 aconseguint la pole position provisional. El de Prema aconseguiria ser més ràpid que els pilots del segon grup, aconseguint la pole position de forma provisional ja que el jove de Ferrari esta essent investigat per no haver-se esperat un minut al pit lane després de calar el motor.

En el segon grup Alexander Albon (ART Grand Prix) es quedava a només 12 mil·lèsimes del campió de GP3. La tercera posició l’assolia Oliver Rowland (Dams) al acabar a dues dècimes de Leclerc. En quarta posició s’iniciarà Artem Markelov (Russian Time) qui ha estat molt a prop de  la pole position però ha tingut problemes de trànsit.

La sessió classificatòria també ha viscut un accident per part de Nobuharu Matsuhsita (ART Grand Prix). El japonès impactava contra el mur al revolt 18 (zona de la piscina).

Resultats: 1 Leclerc 2 Albon 3 Rowland 4 Markelov 5 Matsushita 6 Nato 7 King 8 De Vries 9 Ghiotto 10 Latifi 11 Gelael 12 Malja 13 Cecotto 14 Fuoco 15 Canamasas 16 Visoiu 17 Déletraz 18 Jeffri 19 Boschung 20 Sette Camara