El pilot nord-americà ha mort dilluns a la tarda, després de topar amb un cotxe mentre entrenava amb bicicleta la setmana passada a Itàlia.

Amb gran dolor, informem que Nicky Hayden ha mort després de veure’s embolicat en una col·lisió amb un cotxe quan rodava en bicicleta per la zona de la Rivera de Rimini el dimecres passat. Hayden va ser traslladat a l’Hospital Bufalini de Cesena.

No va poder recuperar-se de les lesions i va morir dilluns (22 de maig) a la tarda als 35 anys d’edat.

Les nostres més sinceres condolences per la família, amics, equip i fans de Nicky Hayden en aquests moments tan difícils.

Paraules de Tommy Hayden, en nom de la família Hayden:

“En nom de tota la família Hayden i de la promesa de Nicky, Jackie, m’agradaria agrair tots els missatges de suport. Ha estat reconfortant per a nosaltres veure que Nicky havia influït en les vides de moltes persones de manera tan positiva.

“Tot i que òbviament és un moment trist, volem que tothom recordi a un Nicky feliç, pilotant una moto. Quan era un nen somiava amb ser un pilot professional i, a més d’això, va aconseguir ser Campió del Món en el seu esport favorit. Estem molt orgullosos d’ell.

“A més d’aquests records ‘públics’, tenim molts grans records de Nicky a Kentucky, al cor de la família. El trobarem molt a faltar.

“És també important per a nosaltres agrair al personal de l’hospital pel suport increïble, han estat molt amables. Amb el suport de les autoritats, esperem tenir a Nicky aviat de tornada a casa “.