Nicholas Latifi, pilot canadenc de 20 anys, s’uneix a Renault Sport com a pilot de proves en un programa de desenvolupament a llarg termini.


Nicholas Latifi, disputarà igualment la GP2 Sèries amb DAMS a l’any 2016, es beneficiarà d’un programa d’entrenament que li permetrà obtenir la Súper Llicència, amb l’objectiu de participar almenys a una sessió d’entrenaments lliures aquesta temporada.

Frédéric Vasseur, director de competició de Renault Sport Racing:

“Nicholas és un jove talent que progressa ràpidament en diferents campionats durant la seva curta carrera. En una fase molt dinàmica per a l’equip, estem encantats de donar-li la benvinguda per tal de preparar-lo per la Fórmula 1. Alhora disputant la GP2 Sèries que és un punt de partida ideal per als joves pilots – Nicholas es beneficiarà d’un programa amb nosaltres perquè pugui obtenir la seva súper llicència amb el propòsit de pilotar en almenys una FP1 sessió d’aquest any. Estem orgullosos de tenir-lo entre nosaltres”.

Nicholas Latifi:

“Ser nomenat pilot de proves de Renault Sport Team F1 és una cosa molt especial i aquesta és una oportunitat increïble. Hi ha molta història darrere del nom de Renault a la F1. I d’estar associats i tenir l’oportunitat d’aprendre d’un equip de fàbrica m’ajudarà en el meu desenvolupament”.

“El meu somni sempre ha estat arribar a la Fórmula 1 i encara tinc molta feina per aconseguir això. Però aquest és un altre pas endavant per a mi per demostrar el meu potencial i guanyar-me un lloc a la graella”.

“La F1 és molt diferent d’altres categories d’automobilisme. Estar immers en aquest ambient, serà com una esponja per adquirir la major quantitat d’informació possible. Espero aplicar la major part d’aquesta experiència durant la meva temporada a la GP2”.

Aquesta temporada Latifi és el segon pilot canadenc a unir-se a un equip de Fórmula 1 en un programa de desenvolupament.