El pilot escocès Paul Di Resta torna a la Fórmula  1 com a pilot reserva de Williams, després d’estar absent durant dos anys


Di Resta es afiliat amb Mercedes des de la seva primera temporada a la DTM en 2007 i després d’haver-hi guanyat el Campionat de Europa de la Formula 3, fou fitxat per Force India l’any 2009 com a pilot de proves i va disputar la seva primera temporada a la categoria reina al 2011, després d’haver guanyat la DTM al 2010. El pilot escocès va disputar tres temporades a la Formula 1, obtenint com a millor resultat una quarta posició al gran premi de Singapur al 2012.

Després d’acabar la temporada de 2013, el pilot no aconsegueix renovar contracte amb Force India i al 2014 retorna a la DTM, on pateix el pitjor any a la seva carrera automobilística. Al 2015 aconsegueix fer una bona temporada a la mateixa categoria, acabant vuitè al campionat. Aquest 2016 torna ala Fórmula 1 i ho fa amb l’equip Williams. Al unir-se al equip de Grove va comentar:

“Estic molt emocionat de pertànyer a Williams com a pilot reserva per a la temporada 2016 i serà un any en el qual estaré bastant ocupat amb la meva participació a la DTM amb l’equip Mercedes AMG i la meva presencia als circuits de Fórmula 1.”

“M’agradaria donar les gràcies a Claire Williams per la oportunitat que m’ha donat.”

Williams afirma que el paper de Paul Di Resta es important, en el sentit de que està preparat per a pujar al FW38 en qualsevol moment gràcies al simulador.

Di Resta assumeix el paper que tenia Susie Wolff com a pilot reserva, mentrestant Alex Lynn segueix mantenint el rol de pilot de desenvolupament.