Juncos Racing ha anunciat avui que l’equip continuarà la seva col·laboració amb Chevrolet per a la temporada 2018 de l’IndyCar. Kyle Kaiser prendrà part a un programa parcial de quatre curses que començarà a Phoenix.


Juncos Racing va començar la seva relació amb Chevrolet durant la temporada de 2017, en el primer any de l’equip a la Verizon IndyCar. Chevrolet va proporcionar motors a l’equip de dos cotxes per a l’edició 101 de les 500 milles d’Indianàpolis, on van acabar amb unes respectables 15ª posició amb Sebastian Saavedra i 18ª amb Spencer Pigot.

“Ens complau donar la benvinguda a Juncos Racing al programa de Chevrolet a la IndyCar per a diverses curses el 2018″, va dir Mark Kent, director de Competició de Motorsports de Chevrolet. “L’organització s’ha mostrat com un líder en la recerca i desenvolupament de joves pilots. Estem desitjant veure’ls a la cursa inaugural de la temporada als carrers de Sant Petersburg.”

El propietari de l’equip, Ricardo Juncos, va dir: “Estic encantat de tornar amb Chevrolet per a la temporada 2018. Vam començar una gran relació l’any passat amb la nostra primera sortida a la IndyCar a les 500 milles d’Indianàpolis. Ens van ajudar molt i sempre van resultar accessibles i per això estic convençut que tindrem èxit amb Chevrolet aquest any. Vull donar les gràcies a tota la gent de Chevrolet, incloent a Mark Kent, que ens ha brindat l’oportunitat de treballar amb ells de nou i que ens permet formar part del programa de Chevrolet a la IndyCar“.

Kyle Kaiser, campió de la Indy Lights el 2017, disputarà quatre curses a la seva temporada de debut a la IndyCar. Kaiser farà la seva primera aparició al Phoenix International Raceway i continuarà pels carrers de Long Beach, el Gran Premi d’Indianapolis i la 102ª edició de les 500 milles d’Indianàpolis.

Tal i com s’havia anunciat anteriorment, l’austríac René Binder pilotarà el cotxe #32 de l’equip a quatre altres curses, incloent la cita urbana de Sant Petersburg, la del Barber Motorsport Park, una altra urbana a Toronto i la cursa de Mid-Ohio.

La temporada de la Verizon IndyCar Series de 2018 començarà el cap de setmana del 9 a l’11 de març als carrers de Sant Petersburg, Florida.