L’esdeveniment ha comptat amb el suport i la participació d’esportistes d’elit com Laia Sanz, Álex Crivillé i Iván Cervantes.

Circuit de Barcelona-Catalunya (Montmeló).- El Circuit de Barcelona-Catalunya ha estat escenari de la segona edició del Gran Premi Fundació Isidre Esteve (FIE). Centenars de persones no han volgut perdre l’ocasió de donar suport a la iniciativa que lidera Isidre Esteve. El pilot dakarià pretén fomentar la unió de les persones a través de l’esport i dels seus valors, deixant a un costat les capacitats físiques individuals. Per segon any consecutiu, el Circuit ha acollit un cartell de luxe per fer de l’esdeveniment una gran festa solidària que reivindica l’esport inclusiu.

Alguns esportistes d’elit han format equip amb persones amb alguna discapacitat per afrontar la prova estrella del Gran Premi FIE, la cursa de relleus. En handbike o amb bicicleta, cada equip ha reunit tres participants. En total, 26 equips inscrits i prop de 80 persones rodant pel traçat català. S’han pogut veure multitud de cares conegudes, així com col·laboradors i amics de la Fundació. La dakariana Laia Sanz i el pilot d’enduro Iván Cervantes han tornat a repetir aquest any, i s’han unit a l’elenc d’esportistes reconeguts Álex Crivillé o els jugadors d’handbol del F.C Barcelona Aitor Ariño i Gonzalo Pérez de Vargas.

Els guanyadors de la prova han estat Oriol Aguilera, Josep Betalú i Francesc Freixer, de l’equip KH7. En segona posició, Jordi Bonilla, Iván Cervantes i Cesar Rojo. Han copat el podi Nacho Bertrán, Anaven Horno i Marco Horno.

Al matí, els més petits han gaudit d’una zona infantil en la qual han pogut aprendre i entendre què és una discapacitat física a través de jocs i manualitats. El públic assistent també ha pogut fer una volta solidària amb vehicle propi pel traçat mundialista, per sentir-se com autèntics pilots; així com fer una visita guiada pels racons més exclusius i reservats, normalment inaccessibles per al públic.

La gran festa solidària ha culminat amb un sopar de gala a la recta principal del Circuit. En aquest entorn únic ha tingut lloc l’actuació de l’humorista i imitador Pep Plaza, que ha servit com a colofó final.