Carlos Sainz va aconseguir la victòria al Gran Premi de Singapur gràcies a una lliçó de pilotatge magnífica

Carlos Sainz ha començat la segona meitat de la temporada de la millor manera possible. El pilot espanyol de Ferrari ha pilotat de forma brillant tant a Monza com a Singapur, demostrant les seves qualitats.

Sainz va deixar grans moments de conducció a Monza, on va ser capaç d’obtenir la pole position. No obstant això, aquesta actuació la va millorar al Circuit de Marina Bay, on va realitzar un cap de setmana perfecte.

El pilot madrileny va començar amb bon peu el cap de setmana, pilotant a un gran nivell durant els entrenaments lliures. De cara a la classificació, no va perdre un punt de velocitat, més ve el contrari, mostrant una consistència inapel·lable.

El madrileny va dominar la cursa de principi a fi, sense donar cap oportunitat a la resta de rivals. A més a més, va demostrar la seva intel·ligència quan va donar el DRS a Lando Norris per mantenir darrere a George Russell i a Lewis Hamilton.

A més a més, Sainz està demostrant que pot lluitar en igualtat de condicions amb el seu company d’equip Charles Leclerc. El pilot monegasc no passa pel seu millor moment, i el madrileny ho està aprofitant més que mai.

Serà molt interessant veure si Sainz pot mantenir aquest gran nivell de cara a les últimes curses de la temporada.