Ferrari va estar treballant amb Pirelli a Fiorano per a provar els pneumàtics de pluja, mentre que McLaren i AlphaTauri van rodar a Monza

Pirelli està diversificant el seu treball de desenvolupament dels pneumàtics de la pròxima temporada, i el fabricant milanès ja va rebre la garantia en el passat Gran Premi d’Itàlia que renovaran el seu contracte de subministrament exclusiu de gomes, si bé encara no hi ha res oficial. No obstant això, segueixen amb les proves i queden alguns detalls que llimar per a una oficialització que no hauria de trigar a arribar.

A més a més, McLaren i AlphaTauri van estar treballant a Monza recollint dades, mentre que Ferrari es va centrar a Fiorano amb el desenvolupament dels pneumàtics de pluja.

Carlos Sainz va estar amb el monoplaça vermell, i sembla que va tenir algun problema durant els girs que va fer amb el SF-23, ja que va acabar a la grava. Durant la jornada del dimecres, va ser el torn del seu company, Charles Leclerc, qui va continuar rodant amb les gomes de pluja per a orientar al subministrador italià sobre com funcionen els intermedis sense escalfament, igual que els de pluja extrema.

Copyright: Scuderia Ferrari

La FIA, en col·laboració amb els equips, està avaluant quines podrien ser les necessitats per a tractar de limitar la quantitat d’esprai que surt de les rodes i del difusor, la qual cosa hauria estat el principal problema en unes proves recents a Silverstone.