La tradicional cita de resistència ciclista se celebrarà els dies 10 i 11 de juliol al Circuit de Barcelona-Catalunya, amb formats de competició de 6, 12 i 24 hores.

Circuit de Barcelona-Catalunya (Montmeló).- El Circuit de Barcelona-Catalunya tornarà a acollir aquest 2021 la tradicional cita de resistència ciclista, la Mussara 24H BiCircuit, encara que en una nova data respecte a la que inicialment estava prevista. La competició se celebrarà els dies 10 i 11 de juliol i ho farà amb més força que mai, en organitzar-se sota el paraigua de la Mussara i després de passar recentment a formar part dels nombrosos esdeveniments que organitza l’empresa RPM-MKTG.

El format de la Mussara 24H BiCircuit permet als equips participar en tres modalitats diferents -6h, 12h o 24 hores-, temps en el qual els equips formats per 2, 4, 6 o 8 components hauran de realitzar per relleus el nombre més gran possible de voltes al Circuit, en el format escollit. Amb un integrant per equip en pista, l’estratègia serà clau perquè cadascun d’ells aconsegueixi efectuar el màxim nombre de voltes, tenint en compte que, en la modalitat de 24 hores, els ciclistes hauran de córrer també de nit.

Poder rodar a l’asfalt del Circuit de Barcelona-Catalunya representa per als ciclistes un privilegi a l’abast de pocs. Un asfalt impecable, ample i net, permetrà als participants gaudir del ciclisme de resistència en la seva màxima esplendor, amb totes les garanties de seguretat. Així mateix, els ciclistes comptaran amb un equip de fisioterapeutes i metges per si el necessitessin.

Les instal·lacions del Circuit es posaran a la disposició dels equips perquè, per un dia, els boxs donin pas als grups d’amics que viuran una experiència única en la qual la companyonia serà la tònica dominant al llarg del cap de setmana. Uns boxs des d’on cada equip podrà seguir l’evolució del seu company en pista, gràcies a un sistema de cronometratge en viu, generant expectació, tàctica i emoció entre els diferents integrants pensant en el millor desenllaç per al grup.

El pàdoc serà també un altre focus protagonista. Si bé la pista centrarà l’interès esportiu, la zona del pàdoc acollirà nombroses activitats que dinamitzaran aquesta àrea durant tota la jornada. Simuladors de ciclisme, àrees de descans, punts de restauració i fins i tot música en viu faran que els acompanyants dels participants puguin participar, també, d’una jornada festiva en un lloc tan simbòlic com és el Circuit de Barcelona-Catalunya, tenint en compte totes les mesures per a la prevenció i contenció de la COVID-19.

El cap de setmana es completarà amb les competicions de la Federació Catalana de Ciclisme.

Les inscripcions ja es poden formalitzar a través de la pàgina web de l’esdeveniment, en el següent enllaç.

Comunicat de Premsa