Tots ells participant en els dos campionats que porta la Federació Catalana de Motociclisme:  el Campionat Mediterrani de Velocitat i el Campionat de Catalunya de Velocitat Clàssiques.

Circuit de Barcelona-Catalunya (Montmeló).- Aquest diumenge, la Federació Catalana de Motociclisme omplirà el Circuit de Barcelona-Catalunya de diferents i variades unitats de motos, així com de gairebé 80 pilots que s’encarregaran de brindar tota l’emoció en una jornada amb un programa apassionant i compacte.

De la mà del Campionat Mediterrani de Velocitat i del Campionat de Catalunya de Velocitat Clàssiques, els participants sortiran a la pista a rodar dividits en les següents categories. D’una banda, les Clàssiques A, que aglutinen les unitats clàssiques B, C, 70 i RD; i per un altre les Clàssiques B, amb les 80, SSP i SBK. Les Superbike 1000 i Supersport 600 també compartiran tandes. La copa Yamaha BLU CRU sortirà de manera independent.

El programa promet un total de vuit hores d’activitat constant. A les 9 h, els motors es posaran en marxa per iniciar els entrenaments cronometrats, que s’aniran desenvolupant fins a les 13.30 h. Una hora més tard donaran inici les curses. Començaran les batalles els pilots de la Yamaha BLU CRU, els mateixos que tancaran el teló amb la seva segona prova a les 17.35 h. Abans que això passi, les Clàssiques A envairan l’asfalt a les 15.10 h, les Clàssiques B a les 15.55 h i SBK 1000-SSP 600 a les 16.45 h.

Accés i horaris
L’accés al Circuit s’efectuarà per la Porta 3 a partir de les 9.00 h del diumenge. Els vehicles es podran estacionar al pàrquing IN6. L’activitat es podrà seguir des de la Tribuna Principal.

El Circuit de Barcelona-Catalunya comptarà amb un màxim de 1.000 assistents, que hauran d’anar degudament acreditats presentant la identificació personal i la invitació gratuïta. També hauran de seguir en tot moment les instruccions i recomanacions de seguretat, recordant que és obligatori en tot moment l’ús de la mascareta i que queda prohibit menjar i beure en la tribuna.

Les invitacions gratuïtes ja estan exhaurides.

Comunicat de Premsa