Ferrari té clar que el substitut de Mattia Binotto ha de ser Frederic Vasseur, i Alfa Romeo anunciarà la seva sortida la setmana vinent

Frederic Vasseur, actual cap de l’equip Alfa Romeo, apunta a Ferrari. Després de la marxa de Mattia Binotto, un dels noms que més ha sonat ha estat el seu. De fet, ja hi ha rumors que diuen que la setmana vinent Alfa Romeo anunciarà la marxa de Vasseur.

En aquests moments, l’escuderia suïssa encara no s’ha pronunciat al respecte. Tal com està la situació, el més normal seria que Alfa Romeo confirmi la seva marxa i després que Ferrari faci oficial el seu fitxatge.

Vasseur, qui dirigeix l’equip des de l’any 2017, posarà fi a una etapa d’aproximadament sis temporades de durada. El francès va arribar a l’estructura suïssa per substituir a Monisha Kaltenborn. També és important remarcar que Vasseur no ha estat cap d’equip a temps complet, ja que també ha realitzat altres tasques fora de la Fórmula 1.

SUNDAY CONVERSATION: Frederic Vasseur on Leclerc, Raikkonen and the pillars of Sauber's success
Copyright: Formula 1

Per altra banda, l’escuderia suïssa està en un procés de canvi i en un moment molt il·lusionant, ja que Alfa Romeo abandonarà Sauber l’any vinent, i d’aquesta manera podran preparar-se per donar la benvinguda a Audi, que s’unirà a ells en 2026.

Binotto deixarà Ferrari a principis de gener, per tant, és d’esperar que en aquestes dates serà quan Vasseur comenci a treballar per l’equip italià. El francès haurà de fer canvis en l’estructura italiana, per així tenir una base més sòlida de cara a la temporada vinent, on els italians volen lluitar per tot, objectiu que no han pogut fer realitat aquest any.

A més, hi ha rumors que Vasseur ja ha visitat Maranello. També es comenta que el francès ja està buscant casa a Italia.