El pilot de KR, Hannes Janker, ha guanyat la Final d’OK de la primera prova de les WSK Super Màster celebrada al Circuit Internacional de Adria (Itàlia). Ho ha fet després de superar de manera impecable tant a Travisanutto com al pilot espanyol de TonyKart, David Vidales.

La sortida no ha deixat lloc per a les sorpreses i Lorenzo Travisanutto, company d’equip de Janker, ha mantingut la primera posició. Per darrere mentre, David Vidales passava a Janker, i Hiltbrand es col·locava quart. Stanek era cinquè.

Els primers a escapar-se han estat Travisanutto i Vidales. A l’hora, Janek començava la seva particular remuntada que el portaria a la victòria, avançant l’espanyol de CRG, Pedro Hiltbrand. Nielsen, que ha acabat tercer, també ha superat a en Pedro a la segona volta.

A la tercera volta, Vidales ha superat l’italià i s’ha escapat, fins ben entrada la meitat de la cursa.

En la cinquena volta, Janker, qui rodava tercer, ha començat a retallar distàncies amb Travisanutto. Una volta després, Nielsen, qui també venia amb un ritme molt ràpid, s’ha col·locat quart després de passar a Stanek.

Travisanutto, juntament amb el seu company d’equip, Janker, ha atrapat Vidales a l’arribar l’equador de la cursa. Tot i que ho han intentat tots dos, només l’italià de KR l’ha pogut superar. Dues voltes ha trigat Janker a superar també l’espanyol. Mentrestant, per darrere, Nielsen s’ha fixat en les posicions de podi i ha empès al màxim aconseguint atrapar Vidales, que ja rodava tercer després de liderar gairebé mitja cursa i d’haver estat superat pels dos pilots de KR.

La dotzena volta ha estat l’escollida pel noruec del KSM (equip de la família Schumacher) per superar el pilot espanyol i ocupar la tercera posició, lloc que ja no ha deixat en cap moment.

Poc després era el mateix Janker qui superava al seu company, Lorenzo Travisanutto, per col·locar-se en primera posició, la qual ja no deixaria en cap moment. Nielsen, tot i que s’ha quedat a prop de l’italià, no l’ha pogut superar i ha acabat tercer. Fora del podi, Vidales ha creuat la meta en quarta posició, Ferrari cinquè, Hiltbrand sisè i Stanek setè.

Pel que fa als altres espanyols de la categoria, els quals havien aconseguit classificar-se en la final, han acabat: 14è, en el cas de Genís Cívico, pilot de DPK Racing, 17è en el cas de Carles Martínez i fora de cursa tant Kilian Meyer com Javier Sagrera.