El vigent campió del WRC-Trophy, Jourdan Serderidis, disputarà dues cites del calendari Mundial al volant d’un Ford Fiesta WRC de nova generació. El pilot grec participarà en els ral·lis d’Alemanya i Austràlia.


El pilot grec de 54 anys d’edat, Jourdan Serderidis, ha anunciat avui que participarà en dues cites del calendari del WRC durant aquest 2018. Recentment coronat com a campió del WRC-Trophy el 2017, Serderidis es pujarà a la nova generació de vehicles del Mundial de Ral·lis i conduirà un Ford Fiesta WRC de forma privada a Alemanya el mes d’agost i a Austràlia el mes de novembre.

Serderidis va començar ha treure el cap a les cites del campionat a partir del 2013, on va debutar al Ral·li de Gal·les amb una 32ª posició al volant d’un Ford Fiesta R5. Els tres anys posteriors va continuar pilotant en algunes proves vehicles de segona categoria, tant el Fiesta R5 com el Citroën DS3 R5. En aquests anys, només destaca com a millor resultat una 19ª posició al Ral·li de Mèxic del 2015.

L’any passat va donar el salt a vehicles grans, i va conduir en set ocasions un Citroën DS3 WRC amb el qual va aconseguir tres victòries i tres podis més al WRC-Trophy. A les generals dels ral·lis no va destacar en cap prova excepte la complexa cita d’Austràlia on, per sorpresa, es va colar entre els pilots principals de la categoria i va sumar els seus dos primers punts mundialistes amb un novè lloc.

Així es va mostrar d’entusiasmat Serderidis en fer-se oficial la notícia sobre la seva participació en aquestes dues proves del Mundial:

“Estic molt content d’estar de tornada amb M-Sport, els actuals campions del món, i més encara amb l’últim Ford Fiesta WRC, que és el millor cotxe que pots conduir en un ral·li d’avui dia. Entenc perfectament l’oportunitat que tinc i faré els esforços i la preparació necessària per aprofitar al màxim l’oportunitat. Tenint en compte aquests dos ral·lis, espero assegurar un lloc en el Top15 d’Alemanya i un lloc entre els deu primers a Austràlia, el que representa un objectiu raonable per a mi”.

D’altra banda, el cap de l’equip M-Sport, Malcom Wilson, ha volgut manifestar-se al respecte d’aquesta incorporació al sector privat del M-Sport durant aquest any:

“Serà grandiós veure a Jourdan de nou a l’àrea de servei del M-Sport aquest any, i estic segur que està ansiós per posar-se al volant del Fiesta WRC. Els nostres clients sempre han estat al cor del nostre negoci, i estem molt orgullosos del fet que puguem oferir aquestes oportunitats úniques. Jourdan conduirà exactament el mateix cotxe que el cinc vegades Campió del Món, Sébastien Ogier, i tindrà les mateixes eines i informació a la seva disposició”.