Paul Di Resta s’ha pronunciat sobre la decisió de Williams d’alinear Sergey Sirotkin al costat de Lance Stroll per a la temporada de F1. El campió del DTM, que era un dels candidats a ocupar el lloc de Felipe Massa, considera que Williams corre un gran risc en haver optat per aquesta dupla.


Paul Di Resta era, al costat de Robert Kubica i Sergey Sirotkin, un dels candidats a fer-se amb el seient que quedava lliure a Williams després de la retirada de Felipe Massa. L’escocès va rodar en tests amb l’equip i va arribar a córrer al GP d’Hongria en substitució del propi Massa, que estava malalt.

No obstant això, a l’hora d’assignar el seient, l’expilot de Force Índia ha estat el pitjor parat, ja que Sirotkin s’ha portat el lloc de segon pilots i Kubica el de pilot de proves, quedant Di Resta fora de l’equip.

Ara, el campió del DTM de la temporada 2010 no està vinculat a cap equip, i tot apunta que l’escocès seguirà en el campionat alemany. Di Resta, a més, ha parlat respecte a la decisió de Williams d’optar pel pilot rus.

“És una decisió arriscada, la de l’alineació de pilots, per l’experiència que tenen aquests nois.” Va dir Di Resta a Racer. “Òbviament Lance ja té un any a l’esquena, Sirotkin està per veure … La clau per a mi és que tens a McLaren i Renault com constructors que haurien de poder batre a Williams.”

“Òbviament, a mesura que passen els anys, l’experiència de tenir un motor Mercedes disminueix una mica. Però hi ha més darrere d’una decisió que el que surt i la junta directiva s’ha reunit i han pres la que ells consideren la millor decisió entre les que tenien disponibles, per tots els motius que siguin.”