Jordi Pujol s’ha emportat la victòria en el 2n Eslàlom Els Monjos, una prova destacada del Campionat de Catalunya d’Eslàlom

El passat dissabte, a la localitat de Santa Margarida i Els Monjos, es va celebrar el 2n Eslàlom Els Monjos, una prova destacada del Campionat de Catalunya d’Eslàlom. Organitzat per l’Escuderia TRAM Sport, l’esdeveniment va comptar amb la participació de 28 vehicles autoritzats a prendre la sortida, oferint un espectacle de velocitat i habilitat per als aficionats al motor.

La competició, desenvolupada en un circuit urbà de 350 metres de longitud i 5 metres d’amplada, va constar de dues mànigues d’entrenaments i tres de classificació. Malgrat un inici de jornada ennuvolat, el sol va acabar brillant, permetent que es disputessin les cinc mànigues programades.

En la categoria de Car Cross, Jordi Pujol, al volant d’un Speed Car Extrem, es va adjudicar la primera posició. En les diferents classes, els guanyadors van ser els següents:

• Classe 1: Ivan Cornadó (Citroën Saxo) va aconseguir el primer lloc, Julían Rey (Renault Megane Coupé) va ser segon i Ricard Montseny (Renault 18 GTS) va completar el podi.
  • Classe 2: Eric Banus (BMW 330D) es va imposar, amb Joel Uroz (BMW 316) en segona posició i Josep Serra (Audi A1) en tercera.
  • Classe 3: Marc Què (Peugeot 205 Rallye) va liderar, amb Angel Bonavida (Ford Focus) segon i Eduard Ferran (Ford Focus) tercer.
  • Classe 4: Xavier Castelló (Volkswagen Golf GTI) va ser el primer, seguit de Mario Jiménez (Peugeot 205 GTI) i Enric Albareda (Peugeot 206).
  • Classe 5: Marc Barcons (Seat Ibiza TDI) va ser el vencedor.
  • Classe 6: Gerard Gibert (BMW E30) va obtenir la primera posició, mentre que Rafael Esplugas (Ford Sierra RS Cosworth) va ser segon.
  • Classe 7: Luis López (Subaru Impreza WRX STI) va ser el més ràpid, seguit de Guillem Serna (Subaru Impreza STI).

La pròxima cita del Campionat de Catalunya d’Eslàlom serà l’Eslàlom d’Albinyana, que se celebrarà el 4 d’agost.