El pilot de KR Sport, Joe Turney, es va endur la victòria en la categoria Sènior de la IAME International Final 2018 a Le Mans. Va ser una cursa molt accidentada i marcada per les penalitzacions.

Les primeres posicions de la graella de sortida estaven formades per: Harry Thompson (Fusion Motorsport) sortia des de la primera línia de la graella, acompanyat per Charles Tesnière (RSD Karting). Tercer era Joey Van Splunteren (Evolution Super B), quart Elliot Harvey (DHR) seguit per Thomas Turner (MLR) i Joe Turney (KR Sport).

La sortida va ser bastant neta, Thompson es va mantenir líder al llarg de la primera volta, Van Splunteren va guanyar una posició i es va situar segon. Molt bona sortida de Nicolas Picot (Strawberry Racing) que partia de la setena posició i es va col·locar tercer a la primera volta.

A la segona volta, el pilot de Strawberry Racing seguia amb el seu gran ritme, passava a Van Splunteren i al britànic Thompson per col·locar-se líder de la cursa. Però en la lluita pel liderat, el francès, Thompson i Tesnière van xocar i van sortir de l’asfalt perdent, d’aquesta manera, moltes posicions. El beneficiat d’aquest accident va ser Van Splunteren que es va fer amb la primera plaça.

L’holandès rodava líder i es defensava molt bé dels atacs dels seus rivals, però finalment en la volta 7, primer Elliot Harvey i més tard Clayton Ravenscroft (KR Sport) el van superar. Tot i que, Van Splunteren va recuperar ràpid la segona posició en la següent volta i se’n va anar a pel líder.

Al final de la volta 9, el líder Harvey es va veure superat pels seus perseguidors i es va col·locar tercer. Van Splunteren es posava primer.

A la 12, el britànic de DHR va recuperar la segona plaça avançant a Ravenscroft, però en la volta 14, el de KR Sport es va situar líder. Oliver Hodgson (PF International Karting Ltd) que rodava cinquè, va intentar superar els seus rivals per l’exterior quan va ser envestit per Harvey. L’accident va ser bastant fort i el seu kart va quedar cap per avall amb el pilot dins.

En el pas per la línia de meta de la volta 15, el grup capdavanter estava compost per molts pilots, però era Van Splunteren qui liderava fins que es va veure superat per Joe Turney.

Un altre accident es va produir pocs instants després de l’anterior, l’holandès i Turner van xocar quan estaven lluitant per la victòria i van caure fins les últimes posicions.

Turney, que es va col·locar líder en la volta 16, va mantenir la posició fins al final de la carrera i es va alçar amb la victòria. Bonica batalla pel segon lloc entre Tesniere i Ravenscroft, aquest últim, es va fer finalment amb la posició i el francès va ser tercer.

La cursa es va veure molt afectada pels accidents i al final hi va haver una gran llista de penalitzats amb 5 segons: Charles Tesniere va ser un d’ells i va caure de la tercera a la setena plaça. Harry Thompson de la quarta a la vuitena. Altres pilots sancionats van ser John Norris (MLC Motorsport), Mark Kimber (Strawberry Racing) i Leonardo Caglioni (Team Driver ASD), entre d’altres.

Així doncs, la classificació definitiva va ser la següent: Joe Turney guanyador, Clayton Ravenscroft segon, Siim Leedmaa tercer, Stephen Letts quart i Louie Westover cinquè.