El pilot espanyol serà el company de Xavi Vierge al manillar de la Mistral.


L’equip Tech3 Racing ha anunciat que Isaac Viñales pilotarà la segona Mistral 610 durant la temporada 2016 en el que suposarà el debut del pilot espanyol a la categoria de Moto2. El pilot de 21 anys competeix actualment a Moto3 on és novè amb 95 punts en la classificació en el campionat. El millor resultat de Viñales aquesta temporada és el seu tercer lloc al Gran Premi d’Argentina.

Viñales va arribar a Moto3 el 2012 i la seva millor temporada va ser la de 2014, quan va pujar a tres podis. El seu primer contacte amb la Mistral serà en un test a Jerez al novembre, on provarà per primera vegada una Moto2.

Isaac Viñales: “No cal dir que estic molt content per arribar a aquest acord amb l’equip Tech3 Racing. I ja estic expectant per competir el 2016 a Moto2. Serà un pas endavant i definitivament una etapa nova a la qual he d’aprendre moltes coses. La meva trajectòria fa passos cap endavant així que dono gràcies a l’equip per fer-ho realitat. És un gran equip, amb experiència i ja vull començar a rodar amb ells”.

Herve Poncharal, Mànager de l’equip: “És un plaer anunciar la signatura d’Isaac Viñales amb l’equip de Moto2 de Tech3 Racing. L’he estat seguint durant anys i sempre m’ha impressionat per la seva velocitat així que és un somni per a mi tenir a Isaac en el nostre equip la temporada vinent. El vam intentar fitxar l’any passat però per diverses circumstàncies no vam arribar a un acord. Així que aquesta temporada l’hem convençut i estem molt contents de la seva arribada. És un bon amic de Xavi Vierge així que la comunicació entre tots dos serà beneficiosa per a l’equip. Creiem que serà fort des del principi de temporada ja que farem molts test durant l’hivern. És bo anunciar els pilots definitius de l’any que ve per córrer tranquils aquestes últimes tres proves de la temporada”.