Hulman & Company ha anunciat la creació de IndyCar Media, que es converteix en el canal de distribució global dels drets dels mitjans internacionals de la IndyCar. IndyCar Media ja ha començat a organitzar la distribució dels drets dels mitjans per a la temporada 2019 de la IndyCar Series i més enllà.

Mark Miles, director executiu de Hulman & Company, propietari de la IndyCar i Indianapolis Motor Speedway, va supervisar el desenvolupament d’un programa similar per l’ATP Tour de tennis professional masculí i aquest programa es manté com a model. IndyCar Media assegurarà acords amb més de dues dotzenes de llicenciataris representant a més de 100 països que transmeten les carreres de la IndyCar Series.

IMS Productions, també propietat de Hulman & Company, continuarà creant el canal mundial de televisió distribuït globalment. IndyCar Media aprofitarà l’experiència de IMSP per facilitar els aspectes tècnics de la programació i utilitzar les instal·lacions i el personal de producció de primera classe per oferir, per primera vegada, contingut de vídeo personalitzat a les diverses emissores internacionals. A més d’organitzar totes les instal·lacions de transmissió per IndyCar, IMSP realitza un treball similar per Mecum Auctions, els Indiana Pacers, Los Angeles Lakers i Professional Bull Riders.

“La IndyCar Series està experimentant un ressorgiment fora dels EE.UU.“, va dir Miles. “Per aquesta raó, ara és un bon moment per fer això. El control del contingut de vídeo i els drets dels mitjans són essencials per al creixement”.

Miles va dir que adaptar el contingut de vídeo a les necessitats dels emissors és clau per atraure les audiències.

“Als països de major prioritat, treballarem més estretament amb els nostres socis de transmissió per definir oportunitats específiques per al mercat, i augmentarem les nostres audiències internacionals al centrar-nos en aquestes necessitats específiques”, va dir Miles. “Podem millorar la quantitat de contingut de vídeo mitjançant la creació de nous clips o dibuixos dels nostres extensos arxius”.

Stephen Starks, vicepresident promotor i soci de mitjans de IndyCar, ha ajudat i continuarà ajudant a Miles en el desenvolupament dels mitjans. Starks gestionarà la coordinació dels recursos de la IndyCar per executar totes les funcions necessàries. Això inclou la identificació i l’arranjament de necessitats externes, com la recent contractació de Heather White, una veterana dels drets dels mitjans de comunicació amb seu a Londres que va treballar recentment per ESPN International, va treballar en representació de la IndyCar durant les últimes dues dècades . Mentre treballava en ESPN International, White va ajudar amb la distribució dels drets dels mitjans de comunicació de la IndyCar a Europa, Orient Mitjà i Àfrica. Ella servirà com el punt de contacte principal per als mitjans de la IndyCar.

“Definirem els nostres mercats globals més importants en funció de diversos factors, incloent-hi la capacitat de donar suport als llocs on el seguiment de la IndyCar ja és sòlid, i concentrar-nos en els països on els difusors són millors per augmentar la nostra audiència, mirant on podríem voler competir en el futur”, va dir Starks.

Starks va dir que els arranjaments es realitzaran abans de la primera cursa de la IndyCar Series de la temporada 2019, que és el 10 de març a St. Petersburg, Florida.

Miles va dir que la participació de White és crucial per a la continuïtat de la relació entre IndyCar i els seus llicenciataris, molts dels quals tenen relacions duradores amb l’esport.

Heather ens coneix, coneix el nostre producte, coneix als nostres clients actuals i coneix a altres emissores de tot el món”, va dir Miles. “Ella treballarà com a representant de IndyCar Media a Londres i estarà totalment enfocada en els aspectes de la llicència”.