Antonio Giovinazzi, pilot de Prema Racing, ha completat un cap de setmana espectacular guanyant les dues curses al nou circuit de Bakú, a la cursa d’aquest matí a aconseguit emportar-se la victòria quan ha arribat a estar últim.


Al començament de la sortida era Nobuharu Matsushita qui es col·locava líder de la cursa després d’una mala sortida de Daniel de Jong i també del seu company Siguin Gelael. Mentre que Canamasas havia fet una sortida espectacular, remuntant fins a 8 posicions.

Matsushita va començar obrir forat ràpidament de fins a 1s respecte als seus perseguidors Mitch Evans que era segon seguit de Daniel de Jong.

En la volta 6 un toc entre Eriksson i King al primer revolt, feia que el pilot espanyol perdés unes quantes posicions a causa de que el cotxe de King es va quedar totalment creuat davant seu. Finalment es van reincorporar tots dos a la cursa.

Amb l’aparició del Safety Car per culpa d’Eriksson, Matsushita va perdre tot l’avantatge que tenia respecte als seus perseguidors. La cursa tornava a començar de zero.

A la represa Matsushita seguia líder de la cursa després que de Jong i Rowland el passèssin momentàniament al revolt 1 en el qual els dos pilots es van anar per l’escapatòria.

No passava ni una volta i ja teníem per segona vegada el cotxe de seguretat en pista. Aquesta vegada era produït per una sortida de pista de Philo Pau Armand.

De nou a la represa de cursa Matsushita seguia líder, però per darrere seu es produïa un toc entre Evans i Gustav Malja al qual se li trencava l’aleró davanter i obligant a Gelael anar-se’n contra el mur, de manera que tornava el cotxe de seguretat per tercera vegada a pista.

Aquesta vegada en la represa de la cursa Matsushita no va estar prou ràpid com en les altres dues represes, per la qual cosa Raffaele Marciello donava cops a Matsushita per darrere i li donava el liderat de la cursa a Gasly seguit de Giovinazzi.

El pilot italià va començar a pressionar al pilot francès fins al punt que Gasly cometés un error en l’última volta al primer revolt i Giovinazzi es col·locava líder de la cursa.

D’aquesta manera Giovinazzi s’emporta la victòria d’aquesta cursa caòtica, seguit d’Gasly i Sirotkin.

El top ten el completen amb King a la 4ª posición, Markelov 5è, Canamasas 6è, Jeffri 7è, Pic 8è, Lynn 9è y Kirchhöfer en la 10ª posición.