L’equip d’A.J. Foyt ha anunciat avui la seva ampliació del seu equip a dos cotxes participants. Takuma Sato segueix a l’equip amb el dorsal 14, juntament amb la nova incorporació, Jack Hawksworth amb el dorsal 41.

Han estat uns mesos de post-temporada molt enfeinats per A.J. Foyt i el seu fill Larry Foyt fent els tràmits per passar d’un equip d’un cotxe a un equip amb dos cotxes i amb el mateix patrocinador, ABC Supply Co. Inc.; marca amb la qual han renovat per a els propers dos anys. A més a més en l’equip del mític campió hi pilotarà un tercer pilot en les 500 milles d’Indianàpolis.

Després de 12 anys com a equip d’un únic cotxe, AJ Foyt Racing ha fitxat a Jack Hawksworth per passar a ser un equip amb dos pilots i amb motor Honda i la seva aerodinàmica.

Pel que fa als pilots, Hawksworth ha debutat aquest any aconseguint un podi a la segona cursa de Houston. D’altre banda, Sato es manté en el equip després d’un 2014 amb un rendiment molt baix a les curses, però amb dues pole positions a la seva butxaca.