L’actual pilot de GP2 i Fórmula E, Daniel Abt, va completar ahir el seu primer test amb un cotxe de la indycar amb l’equip Andretti Autosport en el circuit de Barber Motorsports Park. En aquell test també hi van participar Josef Newgarden i JR Hildebrand amb l’equip CFH Racing.

L’alemany va fer un total de 93 voltes amb un temps per volta que van ser propers als del equip CFH Racing.

Abt ja ha dit que després d’aquest test veu de cara l’any que ve participar a la Indycar, això si haurem de veure amb quin equip ho fa. A Andretti Autosport, Carlos Muñoz, Marco Andretti i Ryan Hunter-Reay ja han estat confirmats pel 2015, però amb la marxa de Hinchcliffe, Abt podria tenir la seva oportunitat el 2015, rodant amb el mateix patrocinador que Hunter-Reay, DHL.

Declaracions:

Daniel Abt:

“Ha estat molt divertit per ser honestos. Ha estat un bon dia, m’he sentit molt bé amb el cotxe i he gaudit de cada segon amb ell. He de dir que la pista és molt maca per pilotar; hi ha molt grip. La pista té de tot, i ha estat un bon circuit per entrenar.

“Em puc veure a mi fent la Indycar, però jo no decidiré això. Això és decisió de l’equip. Parlarem, veurem que pensen i després decidirem que fem.”