Esteban Ocon ha estat premiat per haver guanyat el campionat de la FIA Formula 3 amb una gran recompensa. Després del regal del Lotus amb un test de dos dies a Xest, avui el francès s’ha muntat en un Ferrari F10 de 2010 a la pista de Fiorano, on ha deixat grans sensacions.


Esteban Ocon segueix acumulant experiència al volant d’un F1. La setmana passada ja va completar un test amb Lotus, equip que gestiona la seva trajectòria esportiva, amb un monoplaça de la categoria reina de fa un parell d’anys. Avui, com a premi de la FIA per haver guanyat la Fórmula 3 europea, el pilot francès s’ha pujat a Fiorano en un Ferrari F10 de 2010, amb el qual ha pogut gaudir de fer bastants quilòmetres. Després de donar les voltes corresponents a aquest test, els components del Ferrari Driver Academy han quedat molt sorpresos pel rendiment d’Ocon, el qual s’ha mostrat molt consistent i ràpid des de l’inici.

Aquestes han estat les paraules d’Ocon respecte a aquesta gran experiència al volant del Ferrari que Fernando Alonso va portar fins al subcampionat de 2010:

“Ha estat genial poder caminar per les instal·lacions de la seu d’una gran companyia com és Ferrari. Només visitant pots fer-te una idea de la gran història i tradició que es respira. Per a mi ha estat un gran honor haver rebut aquesta oportunitat. El circuit és molt bonic, tècnic i variat, i pilotar el monoplaça és molt emocionant gràcies a la seva potència i en la manera en que respon immediatament a les ordres del pilot. M’agradaria donar les gràcies als mecànics i enginyers que m’han acompanyat, i a tot l’equip que m’ha donat suport. Espero que el dia d’avui em sigui útil de cara al meu futur com a pilot”.

D’altra banda, el responsable del Ferrari Driver Academy, Luca Baldiserri, ha comentat el següent sobre el test del francès a Fiorano:

“Sempre sol ser molt emocionant per als enginyers assistir al debut d’un jove pilot al volant d’un Ferrari de la Fórmula 1, perquè encara que estiguem acostumats a treballar amb debutants, sempre ens sorprèn veure sortir un d’aquests pilots a pista i mostrar un nivell de professionalitat com el que ha demostrat avui Esteban. Encara que és la primera vegada que es posava al volant d’un dels nostres monoplaces, ha completat aquesta prova sense cometre un sol error i ha estat molt ràpid des de l’inici. La tasca no era fàcil, sobretot a nivell emocional, perquè pilotar un Ferrari és el somni de qualsevol que vulgui arribar a ser un pilot professional. Esperem que els resultats tan bons obtinguts avui [per Esteban] siguin un bon presagi per al seu futur”.