Tecnicar Motorsport Solutions ha anunciat amb gran entusiasme la incorporació de Gustaw Wisniewski com a pilot per a la pròxima ronda de la temporada 2024 de la Fórmula 4 espanyola. Aquesta es durà a terme en l’icònic Circuit del Jarama.

Aquest talentós corredor polonès ocuparà el seient del pilot en substitució Adam Al Azhari, qui es troba subjecte a restriccions d’edat per a participar en aquesta primera ronda.

Amb una destacada trajectòria, Gustaw Wisniewski aporta una inavaluable experiència i un historial d’èxits a Tecnicar Motorsport Solutions. L’any 2023, va aconseguir resultats impressionants. Va assegurar el tercer lloc en la Copa Final WSK i el segon lloc en la Sèrie Súper Màster WSK.

A més dels seus assoliments internacionals, Wisniewski va ser coronat Campió Polonès en la classificació Rotax 125 Sènior Max. A més va aconseguir la victòria en el Sènior Rok GP. D’aquesta manera es consolida la seva posició com un dels principals talents del karting polonès. També figura entre els pilots millor classificats en el Rànquing Internacional de Karting.