Aquest cap de setmana hem tingut tres trepidants curses al campionat del món de MotoGP. Amb Izan  Guevara , Ai  Ougura  i  Francesco  Bagnaia  com a guanyadors en les tres categorías.

 Cursa de  Moto3:

  • va a estar marcada pels dos companys del  Vallresa  Aspar  Team.  Sergio García e Izan  Guevara.  Van a intentar marcar el ritme de principi a fí, amb una brillante ejecución però pilots con Jaume  Masià  o  Dennis  Oncu van  saber fer avançaments que dificultaven la feina de los pilotos espanyols.
  • Finalment, tot es va a decidir to l’ultima corba Izan Guevara va fer a espectacular avançament per fora al més estil Jorge  Lorenzo  a la seva propòpia corba. El piloto Mallorquí es va emportar la victòria  seguit  del seu company d’equip Sergio García Dols i amb Jaume  Masià  a la tercera posició. 

 

Cursa de Moto2: 

  • Va tenir un clar dominador des del principi amb el joven talent Japonès Ai Ogura. Seguit d’una fabulosa actuació d’ Aron Canet. Que no podia sentir la seva mà dreta després de la cursa. Ja que va córrer amb molt dolor després de la seva caiguda al Gran Premi de Portimao.
  • Tony  Arbolino  va a acabar la cursa en tercera posición confirmada-se com una de las alternativas de la categoría. Tan ell com els altres dos pilots del podi van aprofitar per retallar punts al líder del campionat del món  Celestino  Vietti. Que va acabar a la sisena posició.

Cursa de MotoGP

  •  Francesco  Bagnaia va sortir guanyador amb un ritme impecable des de la primera volta fins a l’última. Seguit de  Fabio  Quartararo  que ho va intentar a les primeres voltes. Però sense èxit i això va fer que patís un sobrecalfament a la roda davantera durant gairebé tot el que quedava de cursa.
  • Aleix Espargaró va a completar el podio. Amb una actuación que el referma com a un clar candidat al títol mundial aquest any. Àlex Rins , per otra banda, va ser la gran decepció del gran premi. Patint molt per avançar i cometen errades que li van costar moltes posicions a l’inici de la cursa.