Aquest dissabte 30 d’abril, organitzat per l’Escuderia Costa Daurada, va a celebrar la 12a edició del Ral·li Ciutat de Valls on 71 cotxes van prendre la sortida a les 9 del matí des de la capital de l’Alt Camp.

La proba referente de la provincia en el marc del Campionat Català de ral·lis que puntuava per 11 trofeus es va disputar a alguns dels mateixos trams que també es fan els del WRC.

El ral·li constava de 12 trams, el primer bucle amb els trams del Tallat, Senan i Forès on es van fer dues passades i el bucle de la tarda pels trams del Montmell, les Ventoses i Les Pobles també en dues passades.

Des del primer tram, la dupla formada por Pons/Chamorro va a ocupar la primera posició, que no van a deixar fins al final del ral·li, guanyant 9 dels 11 trams disputats.

Pel que fa a les classificacions, en l’apartat de velocitat, the first posició absoluta va ser per Eduard Pons/Alberto Chamorro; segon lloc per Xavier Domènech/Àxel Coronado i en tercera posición Sergi Pañella i Cèsar Crespo.

Dins dels diferents Tofeus i Copes pels que puntuava el ral·li, els guanyadors van ser:

Volant RACC: Joan Torres – Miquel Lorenzo

Pel que fa a la Regularitat, la primera posició va ser per Esteban Munné/Olga Feliu; segon calaix per Francesc Segú/Miquel Molist i la tercera posició per Josep Sumalla/Remei Saballs.

En Regularitat Sport els guanyadors van ser els actuals campions, la parella formada por José Luis Moreno/Isidre Noguera; la segona posició va ser per Narcis Marco/Claudia Marco.

La prueba es va a disputar amb un temps primaveral que va a favorir que el público, que omplia les cunetes, gaudís del ral·li