El ja veterà pilot granollerí Aleix Espargaró va fer una brillant cursa aquest cap de setmana al circuit de Jerez. Confirmant-se com un clar candidat al títol mundial de la categoria reina del motociclisme.

Una tercera posició aquest cap de setmana per darrere de Francesco Bagnaia i Fabio Quartararo que són els principals candidats per emportar-se el campionat. Fa que Aleix Espargaró sigui clarament un dels pilots favorits en aquest aspecte.

Ja que la seva regularitat és indiscutible, si aconsegueix pujar al podi o competir-ho pràcticament en cada cursa com està fent ara, veiem clares possibilitats que aquesta Aprilia desenvolupada pel pilot Granollerí sigui una de les motos més desitjades de la graella. Gràcies al seu equilibri i la seva velocitat punta, amb un gran pas de corba la fa una de les millors motos de la graella.

Això juntament amb el gran estat de forma d’Aleix Espargaró el fa un pilot imprevisible, que sempre està allà i això en aquest mundial tan ajustat és primordial per estar en la lluita de cara a aconseguir coses importants.