El pilot de BMW s’ha fet amb la victòria en la primera carrera del DTM a Oschersleben. Spengler i Da Costa completen el podi. Wehrlein és el nou líder del campionat. Molina ha estat 9é i Juncadella 10é.


 

L’eixida va ser prou accidentada, com sol succeir a Oschersleben. Glock va mantindre la primera posició, però per darrere, Farfus es va passar de frenada i es va tocar amb Blomqvist. Açò els va fer perdre diverses posicions, i va deixar a Da Costa i a Spengler després del pilot alemany.

Rockenfeller es va passar també de frenada i es va tocar amb Green que va fer un virolla, Wickens es va tocar amb Müller que també va trompejar. La pista es va quedar molt bruta i va ser necessari traure el safety car per a netejar-la.

Just quan es va retirar el cotxe de seguretat, Wickens va perdre el capó, i direcció de carrera va traure un altre safety car que va durar dues voltes.

Bruno Spengler va avançar a Da Costa i es va llançar a per Glock, però l’alemany era molt ràpid i al canadenc li va ser impossible agafar-lo.

Gary Paffett estava onzè, i després d’ell fins a l’última posició estaven tots molt junts. Dani Juncadella va superar el pilot anglès i es va llançar a la caça de Mortara, que tenia l’última posició de punts. Després d’ell, Martin li seguia molt de prop amb un ritme igual que el de l’espanyol.

A causa dels tocs del primer revolt, diversos pilots es van retirar durant la carrera, Paffett, Green, Rockenfeller, Müller i finalment Mortara, que li va cedir la desena posició a Juncadella.

Wehrlein estava en cinquena posició, i li advertien de problemes de sobreescalfament. El pilot de Mercedes tenia darrere a Wittmann i a Blomqvist, però es va defendre i va aconseguir acabar en cinquena posició, la qual cosa li col·loca líder de campionat amb 4 punts d’avantatge sobre Ekstrom, que després d’eixir 23é, ha acabat 14é.

Glock es va fer còmodament amb la victòria, seguit de Spengler, Da Costa, Farfus, Wehrlein, Wittmann, Tomczyk, Molina i Juncadella. Els dos pilots espanyols han puntuat, Molina ha acabat com millor Audi, i Juncadella com segon millor Mercedes, i amb una bona 10a posició després d’eixir 14é.

Demà és torn de la carrera llarga, 60 minuts mes una volta, i parada en boxs obligatòria, a les 15:00 hora local.