El pilot italià s’ha fet amb la pole position de Moto 3 al seu gran premi de casa. Brad Binder i el líder del campionat, Danny Kent li acompanyaran demà en la primera línia de graella.


 

Ja abans de començar la classificació, teníem dos baixes. Els dos pilots d’Estrella Galícia 0’0 (Fabio Quartararo i Jorge Navarro) no participarien, ja que ambdós van patir caigudes ahir i els metges no els recomanaven córrer, per la qual cosa es perdran aquest gran premi per a tornar a Aragó.

Bastianini va estar en les primeres posicions durant tota la sessió, barallant pel millor temps amb Antonelli. Però quan van arribar els últims minuts, Enea va ser el més ràpid i es va portar la pole davant de la seua afició.

Brad Binder es va colar en la lluita per la pole en els últims instants, però es va haver de conformar amb la segona posició, seguit del líder del campionat, Danny Kent, que aconseguia col·locar-se en primera línia per tan sols 30 mil·lèsimes.

Niccolò Antonelli (Ongetta-Rivacold), Romano Fenati (SKY Racing Team VR46) y Miguel Oliveira (Red Bull KTM Ajo) ocupen la segona línea de la graella, mentre que a la tercera estaran Efrén Vázquez (Leopard Racing), Lorenzo Dalla Porta (Husqvarna Factory LaGlisse) y Philipp Oettl (Schedl GP Racing).

La carrera serà demà a les 11:00 hora local, davant de tota l’afició italiana que sempre plena el circuit de Misano, i que sempre “lis dóna una empenta” als pilots locals.